Over ons

Vele jaren geleden (1995) begon ik na schooltijd reparaties aan tv’s en video’s te verrichten.
Na het behalen van mijn schooldiploma in 1996, ben ik winkeltje begonnen in Hierden. Dit was een kleine winkelruimte, maar groot genoeg om verkoopervaring op te doen.
Ik begon met 5 tv’s (meer paste niet op de plank) 4 excelsior stofzuigers een wasmachine en 2 koelkasten. Na enkele jaren kreeg ik de kans om het gebouw van de Welkoop (boerenbondschuur) over te nemen.
Deze winkelruimte bood me de gelegenheid om het assortiment flink uit te breiden.
Dit gebouw was al wel meer dan 90 jaar oud en dus niet of nauwelijks geïsoleerd.
Het koste erg veel energie om alles lekker warm te houden en mijn werkplaats was achter de winkel in een container (later de loods)

Opening  Werkplaats In 1998 heb ik een andere winkel/woning laten bouwen op de plek van het oude welkoop gebouw. Daar is tevens mijn werkplaats, zodat ik kan repareren en gelijk bij de winkel ben.
Nu staat mijn winkelruimte te huur/koop. Daarom ben ik op bepaalde openingstijden in de winkel (showroom). Ik zie namelijk dat mijn hulp meer aan huis nodig is dan in de winkel. Mede daardoor ga ik straks stoppen met de winkel en kan dan nog meer bij u aan huis uw apparatuur repareren en service verlenen. Ook uw inbouw apparatuur is bij mij in goede handen. Mocht de reparatie niet lukken of uw afwasmachine is bijvoorbeeld aan vervanging toe, kijk eens in mijn webshop en misschien staat daar wel een mooie tussen die ik dan bij u kan inbouwen.  Graag tot ziens.